Over Hofman

30 jaar expertise en ervaring heeft van Bouwonderneming Hofman een gerenommeerd en vertrouwd adres gemaakt.

Door deze lange staat van dienst heeft deze firma nodige kennis opgedaan om iedere realisatie en project tot een perfect einde te brengen. Bouwonderneming Hofman is een vertrouwd adres in de regio en ver daarbuiten. Sinds 1994 is Bouwonderneming Hofman gespecialiseerd in totaalprojecten, nieuwbouw, verbouwingen en renovatie. Door de persoonlijke aanpak en betrokkenheid van het team zijn wij een graag geziene partner bij ieder bouwproject. Onze kracht is de stiptheid, de nette en overzichtelijke manier van werken en de ordelijke opvolging. Wij bedenken oplossingen voor u en begeleiden alle opdrachten. In overleg met alle partijen en personen realiseren wij een afgewerkt totaalproject, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Maatwerk en geen meerwerk is ons doel, daarmee weet u direct bij de planning waar u aan toe bent. Passie voor het bouwen is bij Hofman de grote drijfveer maar vooral ook voldoening in de oplevering van het eindproduct waar iedereen tevreden over zal zijn.

Bouwonderneming Hofman streeft ernaar kwaliteit te leveren

Wij hebben als doelstelling iedere klant tevreden te maken met het resultaat. Daarom komen wij niet met standaardregelingen maar overleggen wij met u. Wij bekijken de locatie om vervolgens tot de juiste bouwoplossing te komen. De bouwheer staat bij ons op de eerste plaats. Zo blijft u als opdrachtgever op een eenvoudige manier de supervisie houden over uw eigen project, groot of klein. Transparantie en helderheid is de oplossing en de belangrijkste eerste stap om uw project binnen het budget te houden en gegarandeerd te zijn van hoge kwaliteit. Wij leveren maatwerk en geen meerwerk. Daarmee weet u direct bij de planning waar u aan toe bent en kunt u zelf de juiste beslissingen nemen in het beginstadium.

Appartementen, villabouw, landelijke stijl, modern, laagbouw, klassiek, pastoriestijl …

Met onze grote kennis en ervaring van 30 jaar geven wij aan iedere opdracht het absoluut gewenste resultaat. Wij bedenken oplossingen en begeleiden alle opdrachten. In overleg met alle partijen en personen realiseren wij een afgewerkt totaalproject.Een gerenommeerd bouwbedrijf als Hofman zit steeds in een krachtig en bedrijvig werkgebied. Wat morgen klaar moet zijn wordt vandaag al opgeëist. Daarom investeert Hofman in een zeer belangrijke basis. Met een hecht en professioneel team realiseren wij elke aangenomen opdracht. Alleen vakmensen met voldoende kennis behoren tot het team van Hofman. Scholing wordt altijd bijgehouden zodat materiaal- en machinekennis op een hoog niveau staat. Ons bouwkundig management haalt het beste resultaat uit uw bouwplannen. In overleg met u bespreken wij het design, de planning, de materialen en de bouwprocessen. Bouwonderneming Hofman heeft passie voor het bouwen maar vooral voldoening in de oplevering van het eindproduct.